Koken en bakken is al een passie van mij sinds ik een jaar of 17 was. Ik kon nooit echt beginnen met makkelijke dingen maar wilde altijd alles maken wat lekker was, Dus begon ik met bonbons maken. Mijn truffels waren overheerlijk maar verder bakte ik er weinig van. gelukkig heb ik inmiddels meer dan 30 jaar ervaring en schuw ik moeilijke dingen nog steeds niet, zolang het maar lekker is.
Sylvia Torn
Mijn food Blog
Magic
En daar ben je dan….. 51 jaar en in blijde verwachting! Na een lange wat…
Lady Gaga op het doek
Éen van de voordelen als blogger is dat je nog wel eens uitgenodigd wordt voor…
Verkocht : Tannhäuserstraat 18 A, 2555JP, Den Haag
Het was weer een hele ervaring om dit appartement te verkopen. Heeft het lang geduurd…
Brood bakken? Echt niet moeilijk!
Ingrediënten : 525 gr volkoren meel 12 gr gist 12 gr zout 560 ml lauw…
Herstructurering winkelgebieden
Leegstaande winkelcentra Leegstaande winkelcentra, het is een probleem waar bijna elke middelgrote maar ook kleinere…
B&IS LaunchX Quickscan
Om te overleven of om nieuwe kansen te pakken als ondernemer moet je continue in…