Koken en bakken is al een passie van mij sinds ik een jaar of 17 was. Ik kon nooit echt beginnen met makkelijke dingen maar wilde altijd alles maken wat lekker was, Dus begon ik met bonbons maken. Mijn truffels waren overheerlijk maar verder bakte ik er weinig van. gelukkig heb ik inmiddels meer dan 30 jaar ervaring en schuw ik moeilijke dingen nog steeds niet, zolang het maar lekker is.

Sylvia Torn
Mijn food Blog
Never a dull moment
Blue sakura! Sushi met lieve vrienden, midden in de stad van Enschede met een parkeergarage in de buurt van de Jumbo. Wat kan er misgaan?
55 lengtes jong en een taart zonder ei, maar met inzicht
Vandaag is het zover: ik ben jarig. 55 jaar. En terwijl ik een kaarsje uitblaas…
Roadtrip roulette: als niets volgens plan gaat… dat dus
Voorbereiding, Ik vnd het vergeet-mij-nietje een fantastische bloem… als het maar bij bloemen blijft Elke…
Heb jij de serie Psych al gezien?
Heb jij deze Netflix-serie al gezien? Psych, een serie die in de Verenigde Staten begon…
Magic
En daar ben je dan….. 51 jaar en in blijde verwachting! Na een lange wat…
Lady Gaga op het doek
Éen van de voordelen als blogger is dat je nog wel eens uitgenodigd wordt voor…